2024 Can-Am Maverick X3 - principale caracteristici

2024 Can-Am Maverick X3 - principale caracteristici

Can-Am Maverick X3 nu are nevoie de nicio introducere. Acest SSV de inalta performanta a urcat 6 ani consecutiv pe podiumul Dakar-ului, iar acum este randul tau sa preiei controlul! 

Side-by-side-ul Maverick X3 este alimentat de un motor supraalimentat Rotax ACE Turbo RR 200 CP, oferind acceleratie mai puternica pentru a-si propulsa riderul in fruntea concurentei. Diferentialul Smart Lok frontal vine standard, contribuind la aderenta si control de top. Cel mai avansat diferential frontal off-road este complet blocabil din mers, cu patru moduri automatice controlate electronic care intotdeauna furnizeaza tractiune in orice conditii de teren, indiferent cat de solicitant este traseul de parcurs. 


Manevrabilitatea de nivel urmator este asigurata de amortizoarele de curse dovedite. Pentru a obtine performanta de varf, inginerii Can-Am au lucrat cu FOX si SHOWA pentru a dezvolta suspensiile semi-active Smart-Shox pentru Maverick X3. Fiecare model Maverick X3 din familia de SSV-uri Bombardier este tunat cu amortizoare ajustabile Piggyback. Acest lucru inseamna ca esti pregatit pentru orice teren si stil de pilotare. 

Caracteristici principale ale lui Can-Am Maverick X3 2024 

  • Setup inovator la nivel de suspensii 

Brat dublu arcuit tip A pe fata / Suspensie TTX pe spate 

Rezistenta este o caracteristica a tuturor modelelor din lineup-ul Maverick X3, datorita dotarii cu brat dublu in A. SSV-urile cu latime 72 inch beneficiaza de un design al suspensiilor inspirat de camioanele de curse (Trophy-Truck). Modelele X rc si X mr detin, de asememenea, brate duble arcuite in A pentru garda la sol maxima. Pachetele cu aceasta caracteristica sunt urmatoarele: 2024 MAVERICK X3 X MR TURBO RR 72, 2024 MAVERICK X3 X MR TURBO RR 64, 2024 MAVERICK X3 X RC TURBO RR 64 si 2024 MAVERICK X3 X RC TURBO RR 72. 

  • Ambreiajul pDrive face diferenta: performanta, fiabilitate si confort 

Can-Am Maverick X3 dispune de ambreiaj pDrive. Cu rollere in loc de slidere pentru a limita uzura si ruperea. Permite o trecere mai lina si mai rapida de la o viteza la alta. Controlul crescut ii permite riderului sa se concentreze asupra pilotarii. 

  • Cadrul consolidat si protectia pentru bratele in A contribuie la rezistenta sporita 

Riderii lui Maverick X3 se pot astepta la cele mai solide platforme care nu ii vor dezamagi la nevoie. Sasiul de greutate usoara, dar ultrarezistent se pliaza oricarui stil de riding, pe trasee cu bolovani sau dune si prin zone stancoase si accidentate. 

  • Anvelope si jante de inalta performanta 

Fiecare pachet Maverick X3 primeste un setup unic, de la anvelope pentru noroi 30inch ITP Cryptid pana la cauciucurile legendare 32 inch Maxxis Carnivore cu jante beadlock. 

  • Cockpit Ergo-Lok si scaune joase

Experienta off-road este mai confortabila datorita pozitiei joase a scaunelor, cabinei cu design avansat si protectiei imbunatatite. Scaunele sunt ajustabile in 4 moduri si sunt disponibile centuri in 4 puncte. 

  • Pentru raspuns instant si performanta de incredere all-terrain, Maverick X3 utilizeaza cel mai recent ambreiaj primar pDrive si tehnologia Quick Response System X (QRS-X) CVT cu flux de aer inalt si tratament acustic pentru o experienta de neegalat. 
  • Magnetou de inalta putere upgradat - Inginerii BRP au adaugat un magnetou 650W pentru a se ocupa de necesitatile electrice ale accesoriilor si upgrade-urilor pentru SSV-urile Can-Am Maverick X3, cum ar fi echipamentele audio, luminile auxiliare, accesoriile 12V, troliul si multe altele. Pachetele Turbo dispun de magnetou 650W. 

In functie de stilul de pilotare si terenul de strabatut, SSV-ul Maverick X3 permite personalizarea cu multiple accesorii: lumini LED, trolii etc. 

Maverick X3 este campionul traseelor cu dune de nisip si stanci, descurcandu-se cu orice obstacol i se iveste in cale. Partenerul perfect pentru a va duce catre cele mai indepartate destinatii off-road sau pentru o cursa solicitanta. Gama include variante cu doua si patru locuri. 


2024 Can-Am Maverick X3 dezvolta 200 CP si o acceleratie incendiara si ofera manevrabilitate de top pentru a-si depasi adversarii.

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO UFORCE 600

2023 CFMOTO UFORCE 600 impresioneaza prin pachetul cuprinzator de dotari moderne, cum ar fi EPS-ul progresiv si este mai puternic, mai agil si mai pregatit pentru sarcini de munca diversificate decat predecesorul sau.Va puteti aventura cu incredere ...

Citeste mai mult