2023 Polaris Ranger 1000 EPS

2023 Polaris Ranger 1000 EPS

Polaris Ranger 1000 EPS aduce atribute tehnice inalte si ofera confort si manevrabilitate in cele mai dure zone off road. Acest vehicul 4x4 de teren se descurca cu brio sa rezolve diverse sarcini utilitare. Indiferent de aplicatie, va puteti baza pe acest SxS Polaris de putere mare. Ranger 1000 este alimentat de un motor ProStar 1000, 2 cilindri, racit cu lichid, 999 cc, 4 timpi, SOHC, pe injectie electronica cuplat la o cutie automata PVT cu trepte H/L/N/R/P si este capabil sa dezvolte maximum 61 cai putere. De asemeni, vine inzestrat cu tractiune selectabila Pro-Lock On-Demand AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode. 

La nivel de sasiu, side-by-side-ul Polaris Ranger 1000 EPS impresioneaza prin echiparea cu bascula triunghiulara, cursa de 254 mm pe fata si suspensie spate independenta IRS, bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 254 mm. Puterea de stopare este furnizata de franele pe discuri hidraulice puternice. Acest SxS 1000cc ofera capacitate de transport pentru 3 persoane si sarcina utila de 598 kg. Un avantaj pe care il veti aprecia mai ales in cazul in care folositi vehiculul pentru munca il reprezinta dotarea cu portbagaj spate de 454 kg. In plus, modelul Polaris de fata asigura o capacitate de de tractare de 1136 kg. Rezervorul de 43 litri permite autonomie crescuta. 

Bordul digital multifunctional include display LCD de 4" cu Rider Information Center si permite accesul la date importante despre calatorie (turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD). 

Pachetul de dotari al lui Ranger 1000 EPS este unul cuprinzator: plase de protectie, scaun reglabil pentru pilot, oglinzi, priza tip bricheta in consola, sistem Lock & Ride de atasare rapida a accesoriilor, sistem de control electronic al acceleratiei (ETC).

Alte caracteristici: 

  • Faruri cu halogen
  • Servodirectie electronica EPS
  • Jante 12", otel
  • Ampatament 2060 mm
  • Garda la sol 305 mm.


Polaris Ranger 1000 EPS este un partener utilitar de incredere, manevrabil și puternic, ideal pentru aplicații diverse in medii off road dure.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4

Performanta, confortul de prima clasa si valoarea grozava sunt caracteristicile noului side-by-side ZFORCE. Ofera puterea incendiara a motorului V-twin intr-un pachet prietenos cu riderii pasionati de plimbari in outdoor. Vehiculul 4x4 de teren perfe...

Citeste mai mult